Woordje uitleg

Als Club staan we in voor de organisatie van verscheidene events per jaar.

Zo komen de praatavonden regelmatig terug, houden we thema-avonden, doen we jaarlijks een clubweekend, en zijn er de dag-ritten met roadbook. Verder nemen we met de clubstand soms deel aan beurzen, meestal oldtimer-gerelateerd.. De regio’s nemen om de beurt de organisatie op zich , wat wil zeggen dat de locaties van de activiteiten verspreid zijn over Vlaanderen. Uiteraard zijn deelnemers van over de grenzen , en zeker ook Nederland en Wallonië meer dan welkom.

Hieronder een aantal foto’s van de activiteiten in 2019 en 2020. Uitgebreide fotoverslagen van eerdere activiteiten vind je terug via de “Members Only” rubriek , enkel toegang met paswoord. Op de facebookpagina van de club worden ook foto’s gepubliceerd.

Als lid ontvang je de 3-maandelijks de Nieuwsbrief met uitgebreide artikels en foto’s.