Woordje Uitleg

Als Club staan we in voor de organisatie van verscheidene events per jaar.

Zo komen de praatavonden regelmatig terug, houden we thema-avonden, doen we jaarlijks een clubweekend, en zijn er de dag-ritten met roadbook. Verder nemen we met de clubstand soms deel aan beurzen, meestal oldtimer-gerelateerd.. De regio’s nemen om de beurt de organisatie op zich , wat wil zeggen dat de locaties van de activiteiten verspreid zijn over Vlaanderen. Uiteraard zijn deelnemers van over de grenzen , en zeker ook Nederland en WalloniĆ« meer dan welkom.

Hieronder slechts enkele foto’s van activiteiten, per event. Uitgebreide fotoverslagen van onze activiteiten vind je terug via de “Members Only” rubriek en op de facebookpagina van de club.

Uitgebreide artikels met bijgevoegde foto’s komen ook steeds in onze 3 maandelijkse Nieuwsbrief .